Nutriční hodnoty (Krkovička na tymiánu s mladým hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 225 kJ / 54 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
| Tuky | 0,35 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,15 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 9,15 g |
| – cukry | 5,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 velká hrst čerstvého mladého hrášku | Hrášek zelený | |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |