Pulnocni chilli

aachje Kuchařka: aachje

Doba přípravy: 1 hodina 4 porce Hovězí maso 6 názorů

Suroviny

500 g hovězího zadního masa
1 červená cibule
1 žlutá cibule
1 velký rajský protlak
1 velká plechovka červených fazolí
1 malá plechovka bílých malých fazolí
3 stroužky česneku
chilli
sůl
1 pálivá paprička
1 plechovka loupaných rajčat
2 lžíce jablečného octa
1 lžíce sádla
1 lžíce cukru
1/5 litrů vývaru
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájejte na hodně malé kostičky a na předem do tmava osmažené cibulce prudce orestujte. Až se maso zatáhne, přidejte česnek, cukr, sůl, ostatní koření, nasekanou chilli papričku, loupaná rajčata a protlak.

  2. Zakapejte octem, podlijte vývarem a nechte dusit cca 45 minut.

  3. Přidejte fazole a dalších cca 15 minut vařte bez pokličky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 105 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pulnocni chilli

Tématické fráze: půlnoční chilli polévka