Nutriční hodnoty (Kuřecí kostky se sušenými švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 602 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,77 g |
Tuky | 67,76 g |
– nasycené | 14,49 g |
– nenasycené | 49,52 g |
–– mononenasycené | 41,75 g |
–– polynenasycené | 7,78 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 52,41 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 288,03 g |
– cukry | 112,46 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí stehenní steaky bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | |
2-3 2-3 pórky | Pórek čerstvý | |
200 g 200 g sušených švestek | Švestky sušené | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 22.5 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
hrst hrst na drobno posekaných arašídů | Arašídy solené | |
hrst hrst strouhanky (smícháme s arašídy na obalení) | Strouhanka pšeničná | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
100 ml 100 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
3/4 kg 3/4 kg brambor (pokrájené podélně na dlouhé čtvrtinky) | Brambor zimní | 750 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 cibule (lépe červená) | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 3-4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu nebo koření na americké brambory | Kmín mletý | 15 g |