Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina tvarohová s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 820 kJ /
4 020 kcal
Bílkoviny117,22 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,50 g
Tuky108,74 g
– nasycené14,27 g
– nenasycené79,99 g
–– mononenasycené54,03 g
–– polynenasycené25,96 g
––– omega 36,02 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 528 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy631,90 g
– cukry102,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
6 lžic 6 lžic krupicového cukru Cukr bílý 72 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
3 lžíce 3 lžíce horké vody Voda 54 ml
1 1 měkký tvaroh (250 g) Tvaroh polotučný
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
podle potřeby mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.