Nutriční hodnoty (Salát z hovězího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 244 kJ / 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,31 g |
| Tuky | 27,58 g |
| – nasycené | 4,53 g |
| – nenasycené | 20,56 g |
| –– mononenasycené | 6,79 g |
| –– polynenasycené | 13,77 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 6,68 g |
| Cholesterol | 157 mg |
| Sodík | 404 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 11,85 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 dkg 25 dkg vařeného hovězího masa | Hovězí kýta | 250 g |
| 1/2 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy hrášku | Hrášek zelený | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |