Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s bylinkami a zapečený fenykl s žampiony a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 573 kJ /
2 049 kcal
Bílkoviny174,82 g
– z toho živočišné bílkoviny142,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,62 g
Tuky73,22 g
– nasycené27,61 g
– nenasycené31,22 g
–– mononenasycené26,47 g
–– polynenasycené4,75 g
––– omega 30,34 g
Vláknina48,43 g
Cholesterol 297 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,59 g
Sacharidy101,24 g
– cukry40,95 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450-600 g 450-600 g (podle velikosti porce) vepřová panenka Vepřová panenka 525 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička mleté sladké uzené papriky Paprika uzená 5 g
ochucená bylinková sůl (směs Devět sil od fy Cereus z prodejen Herba) Sůl bylinková
česnek Česnek čerstvý
kopr Kopr nať čerstvý
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
pažitka Pažitka čerstvá
1,5 bulvy 1,5 bulvy fenyklu Fenykl hlíza 810 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 dcl 3 dcl bílého vína Víno bílé suché 300 ml
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
75 75 g tenkých koleček salámu Chorizo Chorizo
75 g 75 g strouhaný Parmazán nebo např Gran Moravia Parmezán 75 g
3-4 3-4 rajská jablíčka Rajče červené čerstvé 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.