Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s bylinkami a zapečený fenykl s žampiony a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 573 kJ / 2 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,62 g |
Tuky | 73,22 g |
– nasycené | 27,61 g |
– nenasycené | 31,22 g |
–– mononenasycené | 26,47 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 48,43 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,59 g |
Sacharidy | 101,24 g |
– cukry | 40,95 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450-600 g 450-600 g (podle velikosti porce) vepřová panenka | Vepřová panenka | 525 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička mleté sladké uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
ochucená bylinková sůl (směs Devět sil od fy Cereus z prodejen Herba) | Sůl bylinková | |
česnek | Česnek čerstvý | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1,5 bulvy 1,5 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 810 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 dcl 3 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
75 75 g tenkých koleček salámu Chorizo | Chorizo | |
75 g 75 g strouhaný Parmazán nebo např Gran Moravia | Parmezán | 75 g |
3-4 3-4 rajská jablíčka | Rajče červené čerstvé | 210 g |