Nutriční hodnoty (Ovesný koláč s jablky a sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 4 032 kJ / 964 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,48 g |
Tuky | 15,26 g |
– nasycené | 4,12 g |
– nenasycené | 9,64 g |
–– mononenasycené | 4,78 g |
–– polynenasycené | 4,86 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 150,05 g |
– cukry | 38,35 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g jemných vloček | Vločky ovesné | 150 g |
50 g 50 g vanilkového proteinu (pokud nemáte dejte ještě 50 g vloček) | ||
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
lžička lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
kokosový olej na vymazání formy | Olej kokosový |