Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedínsky guláš II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 355 kJ /
1 519 kcal
Bílkoviny120,85 g
– z toho živočišné bílkoviny107,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,75 g
Tuky80,89 g
– nasycené37,93 g
– nenasycené35,46 g
–– mononenasycené29,38 g
–– polynenasycené6,09 g
––– omega 30,40 g
Vláknina28,24 g
Cholesterol 442 mg
Sodík 4,37 g
Sůl10,75 g
Sacharidy66,33 g
– cukry43,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 12% 250 ml
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce drceného kmínu Kmín mletý 7.5 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.