Nutriční hodnoty (Segedínsky guláš II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 355 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
Tuky | 80,89 g |
– nasycené | 37,93 g |
– nenasycené | 35,46 g |
–– mononenasycené | 29,38 g |
–– polynenasycené | 6,09 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 28,24 g |
Cholesterol | 442 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 10,75 g |
Sacharidy | 66,33 g |
– cukry | 43,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 KL 1 KL mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/2 PL 1/2 PL drceného kmínu | Kmín mletý | 7.5 g |
2,5 dl 2,5 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |