Nutriční hodnoty (Segedínsky guláš II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 355 kJ / 1 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
| Tuky | 80,89 g |
| – nasycené | 37,93 g |
| – nenasycené | 35,46 g |
| –– mononenasycené | 29,38 g |
| –– polynenasycené | 6,09 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 28,24 g |
| Cholesterol | 442 mg |
| Sodík | 4,37 g |
| Sůl | 10,75 g |
| Sacharidy | 66,33 g |
| – cukry | 43,70 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce drceného kmínu | Kmín mletý | 7.5 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |