Nutriční hodnoty (Pikantni kure v pomalem hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 322 kJ / 1 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,18 g |
| Tuky | 7,89 g |
| – nasycené | 2,36 g |
| – nenasycené | 3,94 g |
| –– mononenasycené | 0,76 g |
| –– polynenasycené | 3,18 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 122,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 335,00 g |
| – cukry | 95,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 8 8 kuřecích stehen (horní část bez kosti a kůže) | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 3 hrnky 3 hrnky cibule (jemně nakrájené) | Cibule čerstvá | 750 g |
| 2 hrnky 2 hrnky nakrájené červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| 6 6 rozdrcených stroužků česneku | Česnek čerstvý | 420 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku suchého červeného vína | Víno červené suché | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 125 g |
| 1,5 KL 1,5 KL paprikových lupínků | Chipsy | |
| 1 KL 1 KL sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 1 KL 1 KL pepře | Pepř černý | 5 g |
| 3/4 lžičky 3/4 lžičky soli (podle chuti) | Sůl mořská | 6 g |
| 1 konzerva 1 konzerva krájených rajčat i se šťávou (400 g) | Rajče červené čerstvé | 425 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku čerstvě nakrájené petrželky | Petržel nať čerstvá | 62.5 g |