Nutriční hodnoty (Salát ze šruchy zelné, rajčat a tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 823 kJ / 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,12 g |
| Tuky | 17,82 g |
| – nasycené | 3,58 g |
| – nenasycené | 13,98 g |
| –– mononenasycené | 5,73 g |
| –– polynenasycené | 8,25 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 16,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti šruchy Zelný | Šrucha zelná čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 200 g 200 g tofu (bílé, marinované, jaké nám chutná, já jsem dala uzené) | Tofu natural | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| olej | Olej řepkový |