Nutriční hodnoty (Salát ze šruchy zelné, rajčat a tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 823 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,12 g |
Tuky | 17,82 g |
– nasycené | 3,58 g |
– nenasycené | 13,98 g |
–– mononenasycené | 5,73 g |
–– polynenasycené | 8,25 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,00 g |
– cukry | 22,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti šruchy Zelný | Šrucha zelná čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
200 g 200 g tofu (bílé, marinované, jaké nám chutná, já jsem dala uzené) | Tofu natural | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
olej | Olej řepkový |