Nutriční hodnoty (Francouzské bagetové chlebíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 0,98 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 1,33 g |
| –– polynenasycené | 0,67 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší francouzská bageta | Bageta pšeničná | |
| 1 1 kuřecí prsa | Kuře prso | 350 g |
| 2 2 středně velké broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| 2 dcl 2 dcl kvalitního červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| francouzský dresing | ||
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| případně špetku špetku sušeného česneku | Česnek sušený |