Nutriční hodnoty (Letní rajčatovo - papriková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 667 kJ / 399 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,99 g |
| Tuky | 9,78 g |
| – nasycené | 5,06 g |
| – nenasycené | 4,34 g |
| –– mononenasycené | 1,44 g |
| –– polynenasycené | 2,90 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 15,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 55,53 g |
| – cukry | 43,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |