Nutriční hodnoty (Bylinkové brambory pečené na hrubé soli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 přibližně stejných brambor | Brambor zimní | 300 g |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek |