Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkové brambory pečené na hrubé soli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie980 kJ /
234 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,03 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,60 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 přibližně stejných brambor Brambor zimní 300 g
hrubá sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
oregano Oregano sušené
petrželka Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový
4 plátky 4 plátky slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.