Nutriční hodnoty (Pečený karlovarský knedlík podle magazínu Albert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 527 kJ / 1 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 67,50 g |
– nasycené | 35,63 g |
– nenasycené | 25,93 g |
–– mononenasycené | 20,88 g |
–– polynenasycené | 5,05 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 574 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 190,04 g |
– cukry | 12,05 g |
––– laktóza | 7,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
320 g 320 g staršího pečiva | Houska pšeničná | 320 g |
2 2 vejce (bílky a žloutky zvlášť) | Vaječný žloutek | 46 g |
50 ml 50 ml rozpuštěného vlažného másla | Máslo kravské | 50 g |
150 ml 150 ml vlažného plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 150 ml |
nasekaná zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
30 g 30 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
trochu trochu soli | Sůl mořská |