Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený karlovarský knedlík podle magazínu Albert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 527 kJ /
1 560 kcal
Bílkoviny43,66 g
– z toho živočišné bílkoviny12,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,00 g
Tuky67,50 g
– nasycené35,63 g
– nenasycené25,93 g
–– mononenasycené20,88 g
–– polynenasycené5,05 g
––– omega 30,35 g
Vláknina8,90 g
Cholesterol 574 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,02 g
Sacharidy190,04 g
– cukry12,05 g
––– laktóza7,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
320 g 320 g staršího pečiva Houska pšeničná 320 g
2 2 vejce (bílky a žloutky zvlášť) Vaječný žloutek 46 g
50 ml 50 ml rozpuštěného vlažného másla Máslo kravské 50 g
150 ml 150 ml vlažného plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 150 ml
nasekaná zelená petrželka Petržel nať čerstvá
30 g 30 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 30 g
trochu trochu soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.