Nutriční hodnoty (Ostružinový koláč se šáchorem bez lepku, mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 471 kJ / 2 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,65 g |
| Tuky | 53,16 g |
| – nasycené | 4,96 g |
| – nenasycené | 45,15 g |
| –– mononenasycené | 29,90 g |
| –– polynenasycené | 15,25 g |
| ––– omega 3 | 3,65 g |
| Vláknina | 36,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 513,00 g |
| – cukry | 152,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g jáhlové mouky | Mouka jáhlová | 120 g |
| 120 g 120 g rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 120 g |
| 120 g 120 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 120 g |
| 100 g 100 g bramborového škrobu nebo kukuřičného škrobu | Bramborový škrob | 100 g |
| 50 g 50 g šáchorové mouky | ||
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1,5 1,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky xanthanu | E415 - Xanthan | |
| 1 lžíce 1 lžíce psyllia | Psyllium | 15 g |
| 380 ml 380 ml vody | Voda | 380 ml |
| ostružiny | Ostružiny čerstvé |