Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ostružinový koláč se šáchorem bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 471 kJ /
2 742 kcal
Bílkoviny34,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,65 g
Tuky53,16 g
– nasycené4,96 g
– nenasycené45,15 g
–– mononenasycené29,90 g
–– polynenasycené15,25 g
––– omega 33,65 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 211 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy513,00 g
– cukry152,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g jáhlové mouky Mouka jáhlová 120 g
120 g 120 g rýžové mouky Mouka rýžová hladká 120 g
120 g 120 g pohankové mouky Mouka pohanková 120 g
100 g 100 g bramborového škrobu nebo kukuřičného škrobu Bramborový škrob 100 g
50 g 50 g šáchorové mouky
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1,5 1,5 prášku do pečiva Kypřící prášek 18 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky xanthanu E415 - Xanthan
1 lžíce 1 lžíce psyllia Psyllium 15 g
380 ml 380 ml vody Voda 380 ml
ostružiny Ostružiny čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.