Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sulc

Sulc není na první pohled příliš vzhledné jídlo. V některých rodinách ale patří ke stálicím na stole po celý rok. Je levný, má benefity pro klouby a dá se dochutit ke spokojenosti strávníků. Možná se stanete jeho příznivci i vy.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 285 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 280 min

285 min (5 min příprava + 280 min tepelná úprava)

17. 8. 2023 09:18

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie381 kJ / 91 kcal
Bílkoviny3,16 g
Tuky0,58 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy14,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Sulc je klasika na posílení našich kloubů. Vypečené kosti jsou lahůdkou. Takto upravené nožičky dělám z tohoto prostého důvodu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Chlebajez Chlebajez

18. 8. 2023 18:13

Od hvězdné stálice komentář potěší. ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 8. 2023 08:26

:-)<3:yes::yes: dělávám trochu jinak ale hned bych si dala :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: nožička vepřová, cibule, celer, pepř, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Sulc

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Q5X