Nutriční hodnoty (Panna cotta s broskvovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 810 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 52,55 g |
– nasycené | 32,23 g |
– nenasycené | 15,40 g |
–– mononenasycené | 13,72 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 136,79 g |
– cukry | 128,99 g |
––– laktóza | 20,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
355 ml 355 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 355 ml |
120 ml 120 ml smetany ke šlehání 31% | Smetana kravská sladká 30% | 120 ml |
7 g 7 g želatiny | Želatina vepřová | 7 g |
75 g 75 g krystalového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1/2 KL 1/2 KL vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 3.5 ml |
300 g 300 g broskví (oloupaných a nakrájených na kostičky) | Dužina broskve čerstvá | 300 g |
1 PL 1 PL likéru (broskvového nebo volitelně) | Likér | 15 ml |
2 2 – 4 PL krupicového cukru (podle sladkosti broskví) | Cukr bílý |