Nutriční hodnoty (Panna cotta s broskvovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 810 kJ / 1 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 52,55 g |
| – nasycené | 32,23 g |
| – nenasycené | 15,40 g |
| –– mononenasycené | 13,72 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 177 mg |
| Sodík | 228 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 136,79 g |
| – cukry | 128,99 g |
| ––– laktóza | 20,29 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 355 ml 355 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 355 ml |
| 120 ml 120 ml smetany ke šlehání 31% | Smetana kravská sladká 30% | 120 ml |
| 7 g 7 g práškové želatiny | Želatina vepřová | 7 g |
| 75 g 75 g krystalového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 3.5 ml |
| 300 g 300 g broskví | Dužina broskve čerstvá | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce likéru (broskvového nebo jiného dle chuti) | Likér | 15 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru (podle sladkosti broskví) | Cukr bílý | 36 g |