Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý salát s kroupami, tempehem a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 538 kJ /
367 kcal
Bílkoviny17,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,82 g
Tuky6,54 g
– nasycené1,49 g
– nenasycené4,92 g
–– mononenasycené2,07 g
–– polynenasycené2,86 g
––– omega 30,10 g
Vláknina17,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,14 g
– cukry8,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g ječných krup Kroupy ječné 50 g
150 g 150 g dýně hokaido (očištěné) Dýně Hokkaidó čerstvá 150 g
50 g 50 g tempehu natural Tempeh natural 50 g
70 g 70 g zelených fazolových lusků Fazolky čerstvé 70 g
olivový olej Olej olivový
1/2 lžíce 1/2 lžíce hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 7.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.