Nutriční hodnoty (Teplý salát s kroupami, tempehem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 538 kJ / 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,82 g |
| Tuky | 6,54 g |
| – nasycené | 1,49 g |
| – nenasycené | 4,92 g |
| –– mononenasycené | 2,07 g |
| –– polynenasycené | 2,86 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 17,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 51,14 g |
| – cukry | 8,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g ječných krup | Kroupy ječné | 50 g |
| 150 g 150 g dýně hokaido (očištěné) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 150 g |
| 50 g 50 g tempehu natural | Tempeh natural | 50 g |
| 70 g 70 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 7.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |