Nutriční hodnoty (Teplý salát s kroupami, tempehem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 538 kJ / 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,82 g |
Tuky | 6,54 g |
– nasycené | 1,49 g |
– nenasycené | 4,92 g |
–– mononenasycené | 2,07 g |
–– polynenasycené | 2,86 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 17,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,14 g |
– cukry | 8,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g ječných krup | Kroupy ječné | 50 g |
150 g 150 g dýně hokaido (očištěné) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 150 g |
50 g 50 g tempehu natural | Tempeh natural | 50 g |
70 g 70 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 70 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 7.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |