Nutriční hodnoty (Tvarohová bublanina s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 551 kJ / 5 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,50 g |
Tuky | 250,06 g |
– nasycené | 76,61 g |
– nenasycené | 157,25 g |
–– mononenasycené | 117,35 g |
–– polynenasycené | 39,90 g |
––– omega 3 | 10,80 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 715,63 g |
– cukry | 280,93 g |
––– laktóza | 15,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
250 g 250 g tvarohu (z vaničky) | Tvaroh polotučný | 250 g |
125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
kompotované třešně | Třešně čerstvé | |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská |