Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová bublanina s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 551 kJ /
5 629 kcal
Bílkoviny119,99 g
– z toho živočišné bílkoviny58,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,50 g
Tuky250,06 g
– nasycené76,61 g
– nenasycené157,25 g
–– mononenasycené117,35 g
–– polynenasycené39,90 g
––– omega 310,80 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 581 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy715,63 g
– cukry280,93 g
––– laktóza15,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
250 g 250 g tvarohu (z vaničky) Tvaroh polotučný 250 g
125 ml 125 ml oleje Olej řepkový 125 ml
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
kompotované třešně Třešně čerstvé
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.