Nutriční hodnoty (Teplý fazolový salát s kadeřávkem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 486 kJ / 1 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 71,73 g |
| Tuky | 26,75 g |
| – nasycené | 8,44 g |
| – nenasycené | 18,09 g |
| –– mononenasycené | 14,68 g |
| –– polynenasycené | 3,41 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 59,32 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 166,91 g |
| – cukry | 16,86 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g uvařených velkých bílých fazolí ( nebo konzervovaných ) | Fazole bílé | 300 g |
| menší svazek svazek červeného kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
| 3-4 3-4 vyzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| vločky chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 -2 lžíce 1 -2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
| čerstvě mletá mořská sůl | Sůl mořská | |
| kousek kousek cibulové natě ( nemusí být ) | Cibulka jarní nať čerstvá |