Nutriční hodnoty (Rajčatová omáčka se zeleninou (Sugo di pomodoro II.))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 200 kJ / 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,89 g |
| Tuky | 44,09 g |
| – nasycené | 6,11 g |
| – nenasycené | 37,32 g |
| –– mononenasycené | 31,58 g |
| –– polynenasycené | 5,74 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 22,57 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 117 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 71,40 g |
| – cukry | 56,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 0,5-1 0,5-1 řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská |