Nutriční hodnoty (Bylinková omeleta s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 300 kJ / 1 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 104,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 90,72 g |
| – nasycené | 21,84 g |
| – nenasycené | 42,00 g |
| –– mononenasycené | 33,60 g |
| –– polynenasycené | 8,40 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,11 g |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 2,52 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 12 vajec | Vejce slepičí | 840 g |
| 8 lžic 8 lžic smetany ke šlehání (dle potřeby) | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce nasekaných čerstvých bylinek (listové petržele a tymiánu) | Petržel nať čerstvá | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tuk na pánev (olej nebo máslo) | Margarín | |
| 2 hrsti 2 hrsti hřibovitých hub | Hřib čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| prolisovaný česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý |