Nutriční hodnoty (Bylinková omeleta s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 300 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 90,72 g |
– nasycené | 21,84 g |
– nenasycené | 42,00 g |
–– mononenasycené | 33,60 g |
–– polynenasycené | 8,40 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,11 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 vajec | Vejce slepičí | 840 g |
8 lžic 8 lžic smetany ke šlehání (dle potřeby) | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
4 lžíce 4 lžíce nasekaných čerstvých bylinek (listové petržele a tymiánu) | Petržel nať čerstvá | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tuk na pánev (olej nebo máslo) | Margarín | |
2 hrsti 2 hrsti hřibovitých hub | Hřib čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
prolisovaný česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý |