Nutriční hodnoty (Krkovička s jablky a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 827 kJ / 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,32 g |
| Tuky | 2,75 g |
| – nasycené | 0,90 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,19 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 32,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 85,20 g |
| – cukry | 72,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 4 menší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená |