Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie606 kJ /
145 kcal
Bílkoviny2,58 g
– z toho živočišné bílkoviny1,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky11,02 g
– nasycené1,69 g
– nenasycené9,22 g
–– mononenasycené7,92 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,01 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy7,92 g
– cukry5,80 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
400 g 400 g celozrnných těstovin Těstoviny pšeničné celozrnné 400 g
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.