Nutriční hodnoty (Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 606 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 11,02 g |
– nasycené | 1,69 g |
– nenasycené | 9,22 g |
–– mononenasycené | 7,92 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 7,92 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
400 g 400 g celozrnných těstovin | Těstoviny pšeničné celozrnné | 400 g |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |