Nutriční hodnoty (Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 606 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 11,02 g |
| – nasycené | 1,69 g |
| – nenasycené | 9,22 g |
| –– mononenasycené | 7,92 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 7,92 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 400 g 400 g celozrnných těstovin | Těstoviny pšeničné celozrnné | 400 g |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |