Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí maso se šípkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 266 kJ /
1 976 kcal
Bílkoviny233,12 g
– z toho živočišné bílkoviny223,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,32 g
Tuky29,61 g
– nasycené11,94 g
– nenasycené15,55 g
–– mononenasycené9,18 g
–– polynenasycené6,37 g
––– omega 30,80 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 486 mg
Sodík 879 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy133,22 g
– cukry99,61 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 1 kg 1 kg kančí kýty Kanec kýta 1000 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
3 lžíce 3 lžíce šípkové marmelády Marmeláda šípková 45 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 dcl 3 dcl červeného vína Víno červené suché 300 ml
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
litr litr vody Voda
2 dcl 2 dcl octa Ocet lihový 200 ml
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
bobkový list Bobkový list sušený
jalovec Jalovec sušený
celý pepř Pepř černý
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
sečuánský pepř Pepř sečuánský mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.