Nutriční hodnoty (Kančí maso se šípkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 266 kJ / 1 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,32 g |
Tuky | 29,61 g |
– nasycené | 11,94 g |
– nenasycené | 15,55 g |
–– mononenasycené | 9,18 g |
–– polynenasycené | 6,37 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 486 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 133,22 g |
– cukry | 99,61 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1 kg 1 kg kančí kýty | Kanec kýta | 1000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce šípkové marmelády | Marmeláda šípková | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 dcl 3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
litr litr vody | Voda | |
2 dcl 2 dcl octa | Ocet lihový | 200 ml |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
jalovec | Jalovec sušený | |
celý pepř | Pepř černý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
sečuánský pepř | Pepř sečuánský mletý |