Nutriční hodnoty (Tradiční koláče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 16 107 kJ / 3 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 99,07 g |
| Tuky | 141,04 g |
| – nasycené | 49,57 g |
| – nenasycené | 80,75 g |
| –– mononenasycené | 52,23 g |
| –– polynenasycené | 28,52 g |
| ––– omega 3 | 1,65 g |
| Vláknina | 33,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 529,09 g |
| – cukry | 113,19 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 ml 250 ml sójového mléka | Nápoj sójový | 250 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce sójové mouky (nebo cizrnové) | Mouka sójová | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce lahůdkového droždí (lze vynechat) | Droždí lahůdkové | 15 g |
| 100 g 100 g rostlinného másla | Margarín | 100 g |
| 20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 85 g 85 g cukru krystal | Cukr bílý | 85 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| čerstvé ovoce dle chuti (jablka, švestky, ostružiny aj.) | Ostružiny čerstvé | |
| 250 g 250 g rostlinného jogurtu | Jogurt sójový bílý | |
| 65 g 65 g kešu ořechů (natural) | Kešu | 65 g |
| 30 g 30 g rozpuštěného kokosového oleje | Olej kokosový | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 15 g |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| cukr moučka (dle chuti) | Cukr bílý | |
| mandle | Mandle neloupané | |
| rozinky namočené v rumu | Rozinky |