Nutriční hodnoty (Bylinkový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 113 kJ / 983 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 83,52 g |
| – nasycené | 55,69 g |
| – nenasycené | 26,27 g |
| –– mononenasycené | 22,79 g |
| –– polynenasycené | 3,48 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 8,17 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 44,85 g |
| – cukry | 13,28 g |
| ––– laktóza | 7,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 ks 3 ks velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 kořenové petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| kerblík | Kerblík nať čerstvá | |
| 1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |