Nutriční hodnoty (Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 190 kJ / 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 24,68 g |
| – nasycené | 12,61 g |
| – nenasycené | 7,90 g |
| –– mononenasycené | 6,80 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 258 mg |
| Sodík | 233 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 4,60 g |
| – cukry | 4,25 g |
| ––– laktóza | 4,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g suchých těstovin | Těstoviny pšeničné | 80 g |
| 50 g 50 g čerstvých hříbků | Hřib čerstvý | 50 g |
| 4 4 sušená rajčata naložená v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 15 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |