Nutriční hodnoty (Kapustičky s pažitkovým pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,55 g |
| Tuky | 24,48 g |
| – nasycené | 4,31 g |
| – nenasycené | 17,74 g |
| –– mononenasycené | 9,34 g |
| –– polynenasycené | 8,40 g |
| ––– omega 3 | 1,16 g |
| Vláknina | 7,35 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 16,52 g |
| – cukry | 3,75 g |
| ––– laktóza | 0,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce nastrouhaného parmezánu | Parmezán | 7.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 15 g |