Nutriční hodnoty (Tofu s rajčaty, bramborami a oregánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 80,40 g |
| Tuky | 32,60 g |
| – nasycené | 6,60 g |
| – nenasycené | 25,52 g |
| –– mononenasycené | 10,32 g |
| –– polynenasycené | 15,20 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 48,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 291 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 191,20 g |
| – cukry | 34,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g dobrých menších nových brambor | Brambor raný | 800 g |
| 2 balení 2 balení Naturvia tofu stripes | Tofu natural | 360 g |
| 600 g 600 g čerstvých cherry rajčátek | Rajčata cherry | 600 g |
| svazek svazek čerstvého oregána | Oregano čerstvé | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| červený vinný ocet | Ocet vinný červený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |