Nutriční hodnoty (Kyselo z hokkaido)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
| Tuky | 28,24 g |
| – nasycené | 17,92 g |
| – nenasycené | 8,66 g |
| –– mononenasycené | 7,71 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 116 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 29,10 g |
| – cukry | 23,90 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 dýně Hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 100 100 g slaniny na kostičky | Špek | |
| 1-2 1-2 klobásy | Klobása | |
| 250 ml 250 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| trochu trochu másla | Máslo kravské | |
| 2 2 cibule na drobno | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 PL 1 PL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| hrst hrst čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |