Nutriční hodnoty (Letní bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 252 kJ / 1 016 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,20 g |
| Tuky | 22,10 g |
| – nasycené | 3,22 g |
| – nenasycené | 18,56 g |
| –– mononenasycené | 15,66 g |
| –– polynenasycené | 2,90 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 20,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 168,04 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g nových brambor | Brambor raný | 800 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce celozrnné hořčice (nebo jiné) | Hořčice kremžská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| citronová šťáva (případně balzamikový ocet) | Šťáva z citrónu |