Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečených kaštanů a hrušek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 337 kJ /
1 037 kcal
Bílkoviny17,25 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,45 g
Tuky16,98 g
– nasycené8,21 g
– nenasycené8,19 g
–– mononenasycené4,57 g
–– polynenasycené3,63 g
––– omega 30,45 g
Vláknina32,47 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy187,47 g
– cukry60,97 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jedlých kaštanů Kaštan jedlý neloupaný 400 g
2 2 větší kořeny petržele Petržel kořenová čerstvá
2 2 tvrdé hrušky Hruška čerstvá 260 g
šťáva z 0,5 šťáva z 0,5 citronu Citrón čerstvý
1 1 lžíce lístků čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
olivový olej Olej olivový
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
100 ml 100 ml smetany (ale není podmínkou) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.