Suroviny
Porce: cca 40 ks podle velikosti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 334 kJ / 3 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,46 g |
Tuky | 115,95 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 430,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z části vlahého mléka, trochy cukru a droždí uděláme kvásek a necháme vykynout. Změklý tuk utřeme se zbytkem cukru a žloutky. Smícháme s prosátou moukou, kváskem a zbytkem surovin.
Krok 2: Vypracujeme hladké těsto a dáme na teplé místo pod utěrku kynout. Po vykynutí odebíráme lžíci přiměřené kousky. Každý rozplácneme, naplníme marmeládou a zabalíme. Necháme ještě půl hodinky kynout.
Krok 3: Smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran.
Zveřejněno 17. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeládové koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJDz
Moje poznámka
Marmeládové koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJDz
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
koblihy recept,
marmeladova napln do koblihy,
koblihy dvě lžíce,
kucharka koblihy,
recept na koblihy,
co se zbytkem droždí
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
žloutek,
mléko,
máslo,
olej,
droždí,
cukr,
rum,
kůra citronová,
sůl,
marmeláda,
tuk na smažení
Komentáře (4)