Nutriční hodnoty (Křehký strouhaný jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 32 843 kJ / 7 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 105,78 g |
Tuky | 340,43 g |
– nasycené | 85,98 g |
– nenasycené | 238,24 g |
–– mononenasycené | 160,40 g |
–– polynenasycené | 77,84 g |
––– omega 3 | 5,42 g |
Vláknina | 62,24 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 1 026,37 g |
– cukry | 230,81 g |
––– laktóza | 10,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 1000 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
3 3 kypřící prášky do pečiva | Kypřící prášek | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
14 lžic 14 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 210 ml |
500 g 500 g Hery | Margarín | 500 g |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
7 7 větších jablek | Jablko čerstvé | 1050 g |
2 2 vanilkové pudinky v prášku | Puding v prášku | 80 g |
cukr moučka (dle chuti) | Cukr bílý | |
mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá |