Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký strouhaný jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie32 843 kJ /
7 850 kcal
Bílkoviny138,96 g
– z toho živočišné bílkoviny33,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny105,78 g
Tuky340,43 g
– nasycené85,98 g
– nenasycené238,24 g
–– mononenasycené160,40 g
–– polynenasycené77,84 g
––– omega 35,42 g
Vláknina62,24 g
Cholesterol 790 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,34 g
Sacharidy1 026,37 g
– cukry230,81 g
––– laktóza10,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 1000 g
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka Cukr bílý 100 g
3 3 kypřící prášky do pečiva Kypřící prášek
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
14 lžic 14 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 210 ml
500 g 500 g Hery Margarín 500 g
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
7 7 větších jablek Jablko čerstvé 1050 g
2 2 vanilkové pudinky v prášku Puding v prášku 80 g
cukr moučka (dle chuti) Cukr bílý
mletá skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.