Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur se zeleninou v parním hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 077 kJ /
975 kcal
Bílkoviny24,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,50 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,40 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,02 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy164,25 g
– cukry5,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g bulguru Pšeničný bulgur 200 g
1/4 l 1/4 l bílého vína Víno bílé suché 250 ml
cibule Cibule čerstvá
pór Pórek čerstvý
paprika čerstvá Paprika červená čerstvá
brokolice Brokolice čerstvá
žampiony Žampion čerstvý
hlíva Hlíva ústřičná syrová
sůl Sůl mořská
kari koření Kari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.