Nutriční hodnoty (Vařené vepřové koleno a šťouchané brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové koleno zadní | Vepřové koleno bez kosti | |
| 6 6 až 8 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| kuličky kuličky černého pepře | Pepř černý |