Nutriční hodnoty (Bezlepkové brynzové halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 8 042 kJ / 1 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 185,45 g |
| – nasycené | 92,56 g |
| – nenasycené | 85,17 g |
| –– mononenasycené | 72,43 g |
| –– polynenasycené | 12,73 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 712 mg |
| Sodík | 4,15 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 4,47 g |
| – cukry | 2,92 g |
| ––– laktóza | 2,92 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal | ||
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150-200 g 150-200 g brynzy | Brynza | 175 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |