Nutriční hodnoty (Brokolicový nákyp s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 614 kJ / 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 31,74 g |
| – nasycené | 7,53 g |
| – nenasycené | 14,95 g |
| –– mononenasycené | 11,30 g |
| –– polynenasycené | 3,65 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 448 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 17,80 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 plechovka 1 plechovka kvalitního tuňáka | Tuňák filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| nastrouhaný sýr dle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% |