Nutriční hodnoty (Bílá klobása na zeleninovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 19 634 kJ / 4 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 175,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 409,20 g |
| – nasycené | 226,18 g |
| – nenasycené | 180,90 g |
| –– mononenasycené | 108,45 g |
| –– polynenasycené | 72,45 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 740 mg |
| Sodík | 13,06 g |
| Sůl | 32,00 g |
| Sacharidy | 68,15 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 1200 g 1200 g bílé vinné klobásy | Klobása vinná | 1200 g |
| cca 200 g 200 g dobré slaniny | Špek | 200 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| bílé zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| cuketa | Cuketa čerstvá | |
| pár stroužků stroužků česneku | Česnek čerstvý | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| ratatouille | ||
| koření Hungaria (na klobásu) | Koření Argentina | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| rajský protlak či jen kečup | Protlak rajčatový | |
| plátkový sýr na zapečení | Sýr kravský tvrdý 30% |