Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bílá klobása na zeleninovém lůžku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie19 634 kJ /
4 693 kcal
Bílkoviny178,90 g
– z toho živočišné bílkoviny175,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,90 g
Tuky409,20 g
– nasycené226,18 g
– nenasycené180,90 g
–– mononenasycené108,45 g
–– polynenasycené72,45 g
––– omega 30,20 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 740 mg
Sodík 13,06 g
Sůl32,00 g
Sacharidy68,15 g
– cukry18,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1200 g 1200 g bílé vinné klobásy Klobása vinná 1200 g
cca 200 g 200 g dobré slaniny Špek 200 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
bílé zelí Zelí bílé čerstvé
cuketa Cuketa čerstvá
pár stroužků stroužků česneku Česnek čerstvý
žampiony Žampion čerstvý
ratatouille
koření Hungaria (na klobásu) Koření Argentina
lžíce lžíce másla Máslo kravské
olivový olej Olej olivový
rajský protlak či jen kečup Protlak rajčatový
plátkový sýr na zapečení Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.