Nutriční hodnoty (Bílá klobása na zeleninovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 19 634 kJ / 4 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 175,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 409,20 g |
– nasycené | 226,18 g |
– nenasycené | 180,90 g |
–– mononenasycené | 108,45 g |
–– polynenasycené | 72,45 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 13,06 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 68,15 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 1200 g 1200 g bílé vinné klobásy | Klobása vinná | 1200 g |
cca 200 g 200 g dobré slaniny | Špek | 200 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
bílé zelí | Zelí bílé čerstvé | |
cuketa | Cuketa čerstvá | |
pár stroužků stroužků česneku | Česnek čerstvý | |
žampiony | Žampion čerstvý | |
ratatouille | ||
koření Hungaria (na klobásu) | Koření Argentina | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový | |
rajský protlak či jen kečup | Protlak rajčatový | |
plátkový sýr na zapečení | Sýr kravský tvrdý 30% |