Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 101 kJ / 1 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,63 g |
Tuky | 38,32 g |
– nasycené | 10,46 g |
– nenasycené | 18,79 g |
–– mononenasycené | 15,51 g |
–– polynenasycené | 3,28 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 17,99 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 41,57 g |
– cukry | 17,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
200-250 g 200-250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 225 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
plná lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 lžíce 2 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
300-400 ml 300-400 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 350 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli | Chilli paprička sušená |