Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 101 kJ /
1 219 kcal
Bílkoviny173,14 g
– z toho živočišné bílkoviny166,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,63 g
Tuky38,32 g
– nasycené10,46 g
– nenasycené18,79 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené3,28 g
––– omega 30,29 g
Vláknina17,99 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 451 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy41,57 g
– cukry17,11 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
200-250 g 200-250 g mletého vepřového masa Vepřová plec 225 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
plná lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
2 lžíce 2 lžíce červené papriky Paprika červená čerstvá 20 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
300-400 ml 300-400 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 350 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.