Nutriční hodnoty (Karamelový likér "Baileys")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 116 kJ / 1 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 6,00 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 1,76 g |
| –– mononenasycené | 1,60 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 32,10 g |
| – cukry | 32,10 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka Salka | Mléko kondenzované slazené | |
| 1 plechovka 1 plechovka mléka kondenzovaného neslazeného | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1 1 pudink vanilkový (mandlový) | Puding v prášku | 40 g |
| 500 ml 500 ml rumu | Rum | 500 ml |