Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2012 19:20

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 027 kJ / 245 kcal
Bílkoviny13,84 g
Tuky12,39 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy18,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - časopis Gurmet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mysulka mysulka

29. 11. 2021 05:53

Buchyna: Dobrý den, nechte trochu povolit. A děkuji :-K

Buchyna Buchyna

28. 11. 2021 18:02

Zdravím, Myšulko,
ráda bych rybičku dle Vašeho receptu upekla. Mám ale dotaz. Mám jen filé zmrazené. Myslíte, že ho mohu dát zmražené do pekáčku, nebo trochu nechat povolit. Děkuji, dávám zasloužený bodík<3

lenkavozihnojova

14. 10. 2021 10:50

Výborné jídlo

Cheetah79 Cheetah79

25. 4. 2021 22:36

Výborné! A jak zde už někdo psal, ta šťáva s rozmačkanými bramborami je luxusní :-* Dala jsem mnohem více sýra.

blondcka

10. 12. 2016 12:32

:yes:<3<3<3 famózní s vařenými brambory,když se rozmačkají do šťávy <3

Kristýna

3. 3. 2015 18:00

Moc veliká mňamka! Do omáčky jsem přidala přepůlená malá rajčátka a vlastně toho bylo málo!! :-) Určitě budeme vařit častěji!!

dexulka

11. 2. 2014 11:40

Tak tahle úprava ryby mne velmi mile překvapila :-8 Podávala jsem s bylinkovou polentovou kaší a zeleninkou na másle a moc jsme si pochutnali :-p Určitě zopakuji ;-) Posílám foto i bod :yes:

lemeL lemeL

18. 1. 2014 21:06

Vynikající :yes::-p

Pajaja

6. 2. 2012 12:23

Krásný receptík! :yes: Vyzkouším, doufám, že nic nezkazím tím, když vynechám ten kopr. . . :-p+

ivulinka ivulinka

4. 2. 2012 17:03

:-p:yes:

mysulka mysulka

3. 2. 2012 13:45

:-K všem moc děkuji za milé komentáře;-):-K

mysulka mysulka

3. 2. 2012 13:44

chocolate: máš pravdu, ale záleží na protlaku, každý je jiný, ale není problém trošku cukru přidat;-):-K

chocolate chocolate

3. 2. 2012 11:18

Moc hezké, v jednoduchosti je krása.Dělala jsem podobný recept a bylo nutné přidat špetku cukru, protože jogurt s protlakem byl dohromady (tedy pro nás;-)) poměrně kyselý.

janiczka

3. 2. 2012 11:12

bodik :-K

cathleen cathleen

3. 2. 2012 09:24

:-pChutná krása, Leni:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryba v jogurtu rybí filé recepty rybi file filé recept rybi file s jogurtem zapečené rybí filé s jogurtem rybí salát s rajským protlakem recepty rybí filé recept na rybí file rybí file zapečené v jogurtu filé recepty ryby v jogurtu rybí filé recept ryba na jogurtu rybí file s rajským protlakem rybí recepty ryby filety recepty file s jogurtem filé s rajským protlakem rybí filé-recepty

Suroviny: filet rybí, olej, máslo, protlak rajský, vývar, kopr, jogurt bílý, sýr tvrdý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z9mr