Nutriční hodnoty (Jižanské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,66 g |
| Tuky | 2,01 g |
| – nasycené | 0,36 g |
| – nenasycené | 1,35 g |
| –– mononenasycené | 0,55 g |
| –– polynenasycené | 0,79 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 10,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,90 g |
| – cukry | 24,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| oregano | Oregano sušené | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| olej | Olej řepkový |