Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jižanské kotlety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 434 kJ /
343 kcal
Bílkoviny8,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,66 g
Tuky2,01 g
– nasycené0,36 g
– nenasycené1,35 g
–– mononenasycené0,55 g
–– polynenasycené0,79 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy52,90 g
– cukry24,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
oregano Oregano sušené
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.