Nutriční hodnoty (Jižanské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,66 g |
Tuky | 2,01 g |
– nasycené | 0,36 g |
– nenasycené | 1,35 g |
–– mononenasycené | 0,55 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,90 g |
– cukry | 24,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
oregano | Oregano sušené | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
olej | Olej řepkový |