Nutriční hodnoty (Celerové nočky 2 x jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 320 kJ / 1 033 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,88 g |
| Tuky | 59,56 g |
| – nasycené | 34,20 g |
| – nenasycené | 22,01 g |
| –– mononenasycené | 18,71 g |
| –– polynenasycené | 3,30 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 8,25 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 194 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 95,03 g |
| – cukry | 8,03 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g jemně nastrouhaného syrového celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 125 g 125 g hladké mouky (nebo podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 60 g 60 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| oblíbené bylinky (lepší jsou čerstvé) | Petržel nať čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| parmazán | Parmezán |