Nutriční hodnoty (Skořicová vínová srdíčka bez lepku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 430 kJ / 2 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,15 g |
Tuky | 216,33 g |
– nasycené | 134,61 g |
– nenasycené | 75,24 g |
–– mononenasycené | 68,30 g |
–– polynenasycené | 6,94 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 204,82 g |
– cukry | 7,38 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g pohankové mouky Bioharmonie | Mouka pohanková | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
5 lžic 5 lžic bílého vína | Víno bílé suché | 75 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
cukr moučka | Cukr bílý | |
mletá skořice na obalení | Skořice ceylonská mletá |