Nutriční hodnoty (Divočák: Kotletky na rajčatovém sosíku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 163 kJ / 1 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
| Tuky | 101,90 g |
| – nasycené | 35,75 g |
| – nenasycené | 59,87 g |
| –– mononenasycené | 38,01 g |
| –– polynenasycené | 21,87 g |
| ––– omega 3 | 2,24 g |
| Vláknina | 10,93 g |
| Cholesterol | 284 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 31,30 g |
| – cukry | 12,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg kotlet z divočáka | Kanec hřbet | 500 g |
| 1 1 cibule větší bílá | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku (posekaných na drobno) | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1/2 ČL 1/2 ČL mleté pálivé papriky (nemusí být) | Paprika pálivá | 5 g |
| 150 g 150 g rajčatové pyré | Pyré z červených rajčat | 150 g |
| 0,75 litru 0,75 litru vývaru vepřového | Vývar hovězí | 750 ml |
| 20 kuliček 20 kuliček brusinek sušených | Brusinky zavařené | |
| 2-3 PL 2-3 PL sádla vepřového | Sádlo vepřové | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř černý mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý |