Nutriční hodnoty (Hrachová kaše s rozmarýnovým krůtím stehnem pečeném na česneku a mrkvovo-česnekovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 184 kJ / 1 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 127,18 g |
| Tuky | 7,85 g |
| – nasycené | 1,28 g |
| – nenasycené | 6,48 g |
| –– mononenasycené | 2,07 g |
| –– polynenasycené | 4,41 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 79,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 310 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 309,30 g |
| – cukry | 43,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g půleného žlutého hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 500 g |
| 2 litry 2 litry vody | Voda | 2000 ml |
| 1 1 čajová lžička himálajské soli | Sůl himalájská | |
| 1 1 krůtí stehno | Krůta stehno s kůží | |
| 150 ml 150 ml voda na podlití | Voda | 150 ml |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 čajová lžička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| špetka špetka himálajské soli | Sůl himalájská | |
| Pyré: (z pečené mrkve a česneku) | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 větší palička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 4 4 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |