Nutriční hodnoty (Vícezrnný chleba z formy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 737 kJ / 2 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,63 g |
| Tuky | 70,40 g |
| – nasycené | 7,57 g |
| – nenasycené | 59,21 g |
| –– mononenasycené | 32,09 g |
| –– polynenasycené | 27,12 g |
| ––– omega 3 | 10,36 g |
| Vláknina | 39,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,44 g |
| Sůl | 16,05 g |
| Sacharidy | 441,71 g |
| – cukry | 24,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 120 g |
| 380 g 380 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 380 g |
| 300-320 g 300-320 g vody | Voda | 310 ml |
| 40 g 40 g lněného semínka | Lněná semínka | 40 g |
| 10 g 10 g sezamu | Sezam loupaný | 10 g |
| 40 g 40 g oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 13-15 g 13-15 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 14 g |
| 100 g 100 g hrubě mletého žita | Žito | 100 g |
| 100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |