Nutriční hodnoty (Brynzové pirohy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 80
| Energie | 9 622 kJ / 2 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,63 g |
| Tuky | 48,83 g |
| – nasycené | 23,30 g |
| – nenasycené | 20,03 g |
| –– mononenasycené | 12,92 g |
| –– polynenasycené | 7,12 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 16,45 g |
| Cholesterol | 323 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,13 g |
| Sacharidy | 365,73 g |
| – cukry | 26,83 g |
| ––– laktóza | 2,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450-500 g 450-500 g hladké mouky (či polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 475 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| vegeta (podle chuti) | Kořenící směs sypká | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| slanina | Špek | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |